Napi

7.000 Ft

1 napig érvényes,
1 alkalmat tartalmaz

  • +L-carnitin
  • +fehérjeital

Már heti 2×20 perc edzéssel látványos hatás érhető el a lehető legbiztonságosabb módon. Az alacsony frekvenciájú elektromos ingerek közvetlenül az izmokra hatnak, így már kezdő szinten is haladó hatásfokot képesek elérni. Kezdőknél és élsportolóknál, rehabilitációban vagy egyszerűen csak a szép test elérésében az XBody kiváló partner.

Magáról az edzések lényegéről röviden: Az elektomos izomstimuláció (EMS) az izmok elektromos impulzusok által kiváltott összehúzódása. Az eszköz által keltett impulzusokat elektródák juttatják el a bőrre, közvetlenül a stimulálni kívánt izomcsoport fölé.

Az impulzusok az izom összerándulását eredményezik, amely nagyon hasonló ahhoz, mint amikor az izom valóban mozog. Mivel minden izomcsoport egyidejűleg dolgozik, így 20-25 perc elegendő egy edzéshez. A stimuláló elektródák, amelyek az edzőruhába vannak építve, a gerincoszlop mentén is megtalálhatóak, hogy ezek a ritkán edzett izmok is dolgozzanak.

A hát izmai megerősödnek, amely a hátproblémák enyhülését jelentheti. A hatékony edzés átalakítja a test kalóriafelhasználását, így hatásos eszköze a fogyásnak és a zsír csökkentésének. 24-48 órás utó zsírégető hatás.

Házirend

Az órákra szíveskedjenek pontosan érkezni!
(Több mint 10 perc késést követően, az edzést rövidítetten tudom megtartani!)

A mobiltelefonokat legyenek kedvesek lehalkítani és használatát mellőzni!

Edzést a foglalkozás előtt 12 órával lehet lemondani, ellenkező esetben az edzés levonásra kerül a bérletből . Természetesen kivételt képeznek a rendkívüli események,(pl.:betegség)!

Lejárt bérletből fennmaradó alkalmakat, nem tudom figyelembe venni!
(Lehetőség van a meghosszabbításra!)

A házirendet a hatékony munka és a vendégek kikapcsolódása érdekében kérjük betartani!

Köszönöm!

XBODY NAGYKANIZSA

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Napi” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük