Xbody nagykanizsa ajándékutalvány

23.000 Ft40.000 Ft

Keresd a tökéletes ajándékot, ami garantáltan mosolyt csal a szeretteid arcára? Akkor ne keress tovább, mert a Xbody Nagykanizsa ajándékutalványaink pont azok a különleges ajándékok, amelyekre vágytál! Legyen szó születésnapról, évfordulóról vagy akár egy kis meglepetésről csak úgy, ezek az utalványok minden alkalomra tökéletes választás.

Válassz a két fajta ajándékutalvány közül – 4 vagy 8 alkalomra szóló lehetőséggel –, amelyek mindkettő egyedülálló élményt kínálnak. Minden egyes utalvány tartalmaz

  • +L-carnitin
  • +fehérjeital
  • +mérlegelés

egy adag L-carnitint, ami segít a fogyásban, növeli a fizikai teljesítményt és támogatja az egészséges anyagcserét. Plusz, egy adag fehérjeital is jár hozzá, ami tökéletes kiegészítés az edzés utáni regenerálódáshoz, nem is beszélve a fontos mérlegelésről, ami segít nyomon követni az edzés során elérhető előrelépéseket.

Ramóna Pető
Ramóna Pető
2023-10-07
Párom invitálásara próbáltam ki ezt az edzésformát, szerencsére a legjobb edzőnél. Korábban mindig gondot okozott, ha egyedül próbálkoztam a teremben, hogy szaktudás hiányában bizonytalan voltam a gyakorlatok kivitelezésének helyességében. Xbody-n nincs ilyen érzésem, hiszen Hajni mindenre figyel, segít, kérdez, ezáltal tudom,hogy hasznos,amit csinálok. Az időpontok egyeztetése is rugalmasan történik, ami az én életemben szintén fontos szerepet játszik.
klára hervai
klára hervai
2023-10-06
Szuper jó az edzés
Erika Molnár
Erika Molnár
2023-10-06
Szeretek járni, személyes vagy páros edzések lehetnek. Hajni kedves, fokozatosan növeli a terhelést. Figyel arra, hogy változatos edzéseket tartson.
Vig Henrietta
Vig Henrietta
2023-10-06
Bátran ajánlom, minden kisgyermekes anyukának. Hajni segített újra formában lendülni szülès után. Nagy előnye, hogy "gyors" de hatèkony, így könnyebb beiktatni heti szinten az edzéseket.
Tünde Bendéné Diós
Tünde Bendéné Diós
2023-10-01
Kedves, segítőkész, figyelmes, szakértő edző. Csak ajánlani tudom.
Tímea Rácz
Tímea Rácz
2023-06-08
Minden edzés jó hangulatban, dinamikusan, változatos gyakorlatokkal tellik el. Mindig figyelembe véve az éppen aktuális erőnléti fokát a szervezetnek. Hajni mindig jó kedvű, mosolygós, pozitív energiát sugároz. Mindig várom a következő alkalmat, hogy edzhessek. Üdv: Timi

 Xbody Nagykanizsa ajándékutalvány

A Xbody Nagykanizsa ajándékutalványokkal nem csak egy ajándékot adsz, hanem egy komplett életmódot, amely a testi és lelki jóllétet helyezi a középpontba. És hidd el, nincs annál jobb érzés, mint látni a szeretteid boldogságát, ahogy elérik a kitűzött céljaikat, miközben te is részese lehetsz az útjuknak azáltal, hogy támogatod őket ebben az új kalandban.

Ne feledd, az ajándékutalványaink csak személyesen, üzletünkben vehetőek át, ami tökéletes alkalmat biztosít, hogy meglepetésben részesítsd a szeretteidet. Gondoskodj arról, hogy az átadás pillanata is felejthetetlen legyen!

Ne hagyj ki egy ilyen egyedi ajándék lehetőséget. Vedd meg ma a Xbody Nagykanizsa ajándékutalványt, és biztosítsd be a helyet a szeretteid szívében egy életre szóló élménnyel. Az ígért mosolyokért cserébe garantáljuk, hogy ez lesz az az ajándék, amiről még sokáig beszélni fognak!

Házirend

Az órákra szíveskedjenek pontosan érkezni!
(Több mint 10 perc késést követően, az edzést rövidítetten tudom megtartani!)

A mobiltelefonokat legyenek kedvesek lehalkítani és használatát mellőzni!

Edzést a foglalkozás előtt 12 órával lehet lemondani, ellenkező esetben az edzés levonásra kerül a bérletből . Természetesen kivételt képeznek a rendkívüli események,(pl.:betegség)!

Lejárt bérletből fennmaradó alkalmakat, nem tudom figyelembe venni!
(Lehetőség van a meghosszabbításra!)

A házirendet a hatékony munka és a vendégek kikapcsolódása érdekében kérjük betartani!

Köszönöm!

XBODY NAGYKANIZSA

További információk

TIPUS:

MAXI, MINI

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Xbody nagykanizsa ajándékutalvány” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük