ZUMBA

NAGYKANIZSA

A Zumba Fitness egy olyan edzésforma, amely több különböző edzési technika előnyeit egyesíti. Az aerobic, az intervall és az erősítő edzés kombinációja lehetővé teszi a hatékony kalóriaégetést és segít a test formálásában.

A zumba jótékony hatásai

;

Fittség

A zumba rendszeres gyakorlása javítja a fittséget, amely magában foglalja a test erejét, kitartását és állóképességét, valamint segít a testzsír csökkentésében és az izmok tonizálásában.

;

egészség

Az edzés a szív- és érrendszeri egészségre is pozitív hatással van, javítja a vérkeringést és csökkenti a magas vérnyomás, a szívbetegségek és a stroke kockázatát.

;

koordináció

A zumba nem csak az egészségre, hanem a koordinációra is pozitív hatással van, mivel a mozgások összehangolják az egész testet, fejlesztik az egyensúlyérzéket és javítják a motorikus képességeket.

;

szórakozás

Emellett a zumba egy szórakoztató edzésforma, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy táncoljanak és élvezzék az időt edzés közben.

Zumba története

A Zumba történetének kezdete Alberto „Beto” Perez nevéhez füződik. Caliban, Columbia-ban nőtt fel, mindig szerette a táncot és a testmozgást, saját csoportjait tanította. Az 1990-es évek közepén egy nap megérkezett, hogy tanítsa rendszeres aerobik óráját, amikor rájött, hogy elfelejtette elhozni az óra zenéjét. Nem akart csalódást okozni a csoportjának, visszatért a kocsijához, megragadta a saját zenéit és azt mondta a csoportnak: ma valami mást fogunk csinálni! Improvizálta az egész órát különböző merengue és salsa zenékre, így született a Zumba.

Szeretnél formába lendülni a nyárra?

A jó idő beköszöntével kedvet kapunk a mozgáshoz. Ha szereted a latin zenét, és kedveled a vidám hangulatot, akkor nálunk megtalálod a számításodat. A zumba órák remek lehetőség a közös bulizáshoz egy vidám hangulatú, vidám hangulatú környezetben, igazi katalizátor a pozitív energiák felszabadításához, és egy olyan edzés, amely egyszerre kardio- és izomerősítő. Ha fogyni szeretnél, ennél jobb mozgásformát nem is kívánhatnál. Hozd magad formába szórakozással, és büszkén nézel majd a bikiniszezon elé. Egy 60 perces zumbaórán körülbelül 600 kalóriát égetsz el, miközben az állóképességed is nő.

zumba nagykanizsa

Tudtad, hogy a mozgás közbeni nevetés még több kalóriát éget el?

Légy részese vidám csapatunknak, és felfrissülve és energikusan fogod érezni magad. Egy zumba edzés alatt mindenki boldog, ez egy remek módja a kikapcsolódásnak, tökéletes feszültségoldó. Egy Zumba edzés alatt garantáltan elfelejted a hét unalmas napjait, egy szenvedélyes Zumba óra után pedig feltöltődsz és újult erővel vágsz neki a kihívásnak. A rendszeres zumba a jó edzés mellett a mentális egészségednek is jót tesz. Kitáncolod magad a feszültségből, és az óra végére garantáltan elmúlik a stressz. Fizikailag és szellemileg is felfrissülsz.

Nem szükséges semmilyen táncos előképzettség

még ha nem is vagy jó táncos, tanáraink segítenek, hogy kényelmesen elsajátítsd a mozdulatokat, és hamar megszereted ezt a mozgásformát. Zumba óráinkat oktatóink vezetik, a népszerű latin zenékre épülő koreográfiát, lépéseket és mozdulatokat pedig bárki könnyen megtanulhatja, akinek nincs táncos előképzettsége. A zumba órák csoportos órák, de nem párban, hanem egyénileg táncolunk. A legtöbb óránkat hölgyeknek tartjuk, de férfiak is szívesen csatlakoznak.

árak

legnépszerűbb

zumba nagykanizsa