gyakran ismételt kérdések

Mi a különbség az XBody és a hagyományos edzés között?

Az új generációs EMS elektrostimuláción alapuló tréninggel erősebb és intenzívebb izomösszehúzódást érhetünk el, mint a hagyományos fitnessedzések alatt, hiszen nemcsak az akaratlagosan megmozdított izmok edződnek.

A tréningek újdonsága a testedzések időtartamának lecsökkenésében és az elektrostimuláció hatására elvégzett izommunka hatékonyságában mutatkozik meg.

Az XBody tréning időtartama 25 perc, ami jelentős csökkenést mutat egy-egy hagyományos edzésforma időintervallumához képest.

A 25 perces tréningek egyéni edzésprogram keretében, saját személyi edző irányításával történnek. A személyi edzések lényege, hogy a vendéget egy felkészült EMS edző irányítja végig az edzésprogram minden percében.

Az XBody tehát olyan elektromos izomstimulációs módszer, amely során edzeni kell, csak épp sokkal kevesebb ideig és sokkal hatékonyabban.

Az edzésprogram egyénre szabott, egy adott célnak megfelelően kialakított edzésterv szerint kerül összeállításra.

Alapvetően kétfajta edzésünk van és mindkettő hozzásegít a fogyáshoz, csak más-más úton.

Az XBody erőnléti tréningek során a testsúly és a testzsír hatékony és tartós csökkentése az edzésekkel felépített zsírmentes izomtömeggel valósulhat meg.

A magas anyagcsere-aktivitás az EMS-tréning közben és még órákkal utána is fennmarad, az alapanyagcsere az izomtömeg növekedése miatt tartósan megnő. Az ezzel párhuzamosan zajló egészséges táplálkozással a testsúly észszerűen és tartósan csökkenthető.

A másik edzésfajtánk az un. „cellulit edzés”, ami a nyirokkeringést, az emésztést és a zsíranyagcserét gyorsítja.

Dinamikus, aerob gyakorlatok végzésével kiegészítve rendkívül hatásos a fogyási folyamatok beindításában.

A két edzést kombinálva már egy hónap után látványos eredmények érhetők el.

Mi az EMS edzés?

TELJES testre ható elektromos izomstimuláció

XBodyban SZEMÉLYI edzéssel kombinálva!

A módszer HIDAT képez a REHABILITÁCIÓ, SZÉPSÉG és FITNESS szektor között.

Hetek alatt mérhető és érezhető eredmények, akár már heti 2×20 perc időráfordítással

Hogyan működik az XBody? Miért ennyire hatásos?

Az XBody olyan edzésprogramot kínál, amely maximális hatásfokot és a lehető leggyorsabb eredményt garantálja. Az egész testet érő elektromos impulzusok olyan erőteljes és koncentrált izomösszehúzódást eredményeznek, amilyet csak hosszú évek munkáját maguk mögött tudó élsportolók képesek létrehozni a testükben.

Ez normál esetben egy szokásos fitness géppel évek alatt kifejleszthető mozgáskoordináció eredménye. Az EMS technológia segít átugrani ezt a nehéz kezdeti fázist, és rögtön egy koncentrált, haladó edzés élményét, hatásfokát és eredményeit kínálja.

Hogyan mozogjunk az edzés alatt?

Az edzés három blokkból épül fel:

Izomépítés: 4-5 másodperc impulzus idő, ami alatt lassú, koncentrált mozgást végzünk.

Általában 16 percen keresztül, 12 ismétlésszámmal dolgozunk.

Cardio: Folyamatos impulzus, 20 másodperc gyors, intenzív munka, 10 másodperc pihenés.4 ismétlésszámmal, hogy a megfelelő terhelést kapjad.

Relax:

PRÓBÁLD KI AZ EMS EDZÉST INGYEN AZ XBODY NAGYKANIZSÁN!