MAXI 30 napos

40.000 Ft

30 napig érvényes,
8 alkalmat tartalmaz

  • +L-carnitin
  • +fehérjeital
  • +mérlegelés

Már heti 2×20 perc edzéssel látványos hatás érhető el a lehető legbiztonságosabb módon. Az alacsony frekvenciájú elektromos ingerek közvetlenül az izmokra hatnak, így már kezdő szinten is haladó hatásfokot képesek elérni. Kezdőknél és élsportolóknál, rehabilitációban vagy egyszerűen csak a szép test elérésében az XBody kiváló partner.

Ramóna Pető
Ramóna Pető
2023-10-07
Párom invitálásara próbáltam ki ezt az edzésformát, szerencsére a legjobb edzőnél. Korábban mindig gondot okozott, ha egyedül próbálkoztam a teremben, hogy szaktudás hiányában bizonytalan voltam a gyakorlatok kivitelezésének helyességében. Xbody-n nincs ilyen érzésem, hiszen Hajni mindenre figyel, segít, kérdez, ezáltal tudom,hogy hasznos,amit csinálok. Az időpontok egyeztetése is rugalmasan történik, ami az én életemben szintén fontos szerepet játszik.
klára hervai
klára hervai
2023-10-06
Szuper jó az edzés
Erika Molnár
Erika Molnár
2023-10-06
Szeretek járni, személyes vagy páros edzések lehetnek. Hajni kedves, fokozatosan növeli a terhelést. Figyel arra, hogy változatos edzéseket tartson.
Vig Henrietta
Vig Henrietta
2023-10-06
Bátran ajánlom, minden kisgyermekes anyukának. Hajni segített újra formában lendülni szülès után. Nagy előnye, hogy "gyors" de hatèkony, így könnyebb beiktatni heti szinten az edzéseket.
Tünde Bendéné Diós
Tünde Bendéné Diós
2023-10-01
Kedves, segítőkész, figyelmes, szakértő edző. Csak ajánlani tudom.
Tímea Rácz
Tímea Rácz
2023-06-08
Minden edzés jó hangulatban, dinamikusan, változatos gyakorlatokkal tellik el. Mindig figyelembe véve az éppen aktuális erőnléti fokát a szervezetnek. Hajni mindig jó kedvű, mosolygós, pozitív energiát sugároz. Mindig várom a következő alkalmat, hogy edzhessek. Üdv: Timi
Az elektomos izomstimuláció (EMS) az izmok elektromos impulzusok által kiváltott összehúzódása. Az eszköz által keltett impulzusokat elektródák juttatják el a bőrre, közvetlenül a stimulálni kívánt izomcsoport fölé.
Az impulzusok az izom összerándulását eredményezik, amely nagyon hasonló ahhoz, mint amikor az izom valóban mozog. Mivel minden izomcsoport egyidejűleg dolgozik, így 20-25 perc elegendő egy edzéshez.
A stimuláló elektródák, amelyek az edzőruhába vannak építve, a gerincoszlop mentén is megtalálhatóak, hogy ezek a ritkán edzett izmok is dolgozzanak. A hát izmai megerősödnek, amely a hátproblémák enyhülését jelentheti. A hatékony edzés átalakítja a test kalóriafelhasználását, így hatásos eszköze a fogyásnak és a zsír csökkentésének. 24-48 órás utó zsírégető hatás.

Házirend

Az órákra szíveskedjenek pontosan érkezni!
(Több mint 10 perc késést követően, az edzést rövidítetten tudom megtartani!)

A mobiltelefonokat legyenek kedvesek lehalkítani és használatát mellőzni!

Edzést a foglalkozás előtt 12 órával lehet lemondani, ellenkező esetben az edzés levonásra kerül a bérletből . Természetesen kivételt képeznek a rendkívüli események,(pl.:betegség)!

Lejárt bérletből fennmaradó alkalmakat, nem tudom figyelembe venni!
(Lehetőség van a meghosszabbításra!)

A házirendet a hatékony munka és a vendégek kikapcsolódása érdekében kérjük betartani!

Köszönöm!

XBODY NAGYKANIZSA

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„MAXI 30 napos” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük