Verseny eredményeim

„A sikerhez vezető lift nem működik. Használd a lépcsőt! Lépésről lépésre…” – Joe Girard

2017-2019

Az IFBB iskolában való részvétel lehetőséget adott számomra, hogy megismerkedjek a versenyzés világával. A versenyzés számomra nagyon fontos, mert szeretek kihívásokat vállalni és szeretnék a legjobb formámban lenni.
A versenyzés segített nekem abban, hogy folyamatosan fejlődjek, és új célokat tűzzek ki magam elé. Nagyon örülök, hogy elkezdtem versenyezni. A versenyzés nagyon izgalmas és sok örömöt adó sport, de sajnos az is lehet, hogy túl sok stresszel jár. Ahhoz, hogy a testemnek megadjam a kellő időt a regenerációra, és hogy ne terheljem túl magam, úgy döntöttem, hogy abbahagyom a versenyzést.
Örülök, hogy megismerkedtem a versenyzés világával, és rengeteg tapasztalatot és emléket gyűjtöttem. Azonban most úgy döntöttem, hogy megadom a testemnek a kellő időt a pihenésre és regenerálódásra.
Bízom benne, hogy ezzel jó döntést hoztam, és hogy továbbra is egészséges és fitt maradok.

biotech usa

fitbalance

Nemzetközi testépítő és fitnesz kupa verseny

Ifbb

testépítő és fitnesz magyar kupa

superbody

A Superbody 1998 óta Magyarország legnagyobb testépítő versenye, amely egyúttal a legkomolyabb díjazást is fel tudja mutatni. A csúcsot jelentő Grand Prix kategória fődíja másfél millió forint értékű, amelyből 1 millió forint készpénz.

A verseny összdíjazása rendkívül jelentős összeget tesz ki (több, mint 10 millió Ft), mivel minden induló garantált nyereményt kap.A Superbody az elsőszámú rendezvény nézőszám és show-jelleg tekintetében is: kifejezetten fontos a színpadi látvány és a szórakoztató program. A rendezvény úgy van megtervezve, hogy az első perctől az utolsóig érdekes legyen és minden évben életre szóló élményt nyújtson a látogatóknak! Időpont: 2018. november 17. Ez volt a 3. szezonom utolsó versenye.

Már régóta készültem erre a versenyre, és nagyon izgatott voltam, amikor végre eljött az idő. Superbody volt a célállomás, amit Vasas Jégcentrumban rendeztek meg. Amikor megérkeztem a helyszínre, már nagyon zsúfolt volt a környék, mindenki a sportolókat akarta látni. Miután átvettem a rajtszámomat és felöltöztem, elkezdődött a verseny. A közönség nagyon lelkesen szurkolt nekünk, és én is nagyon örültem ennek.

A verseny izgalmas volt, és nagyon jól éreztem magam a színpadon. Végül a 12 lányból a 4. helyezést értem el, aminek nagyon örültem, mert sokat készültem erre a versenyre. Az esemény végén nagyon boldog voltam, és úgy éreztem, hogy nagyon jól szórakoztam. A Superbody egy nagyon emlékezetes élmény volt számomra.